Kies het dessin

Kies het dessin Kies het dessin

Dessin overhemden. Oftewel het ontwerp van shirts. Allerlei verschillende dessin's bestaan er. Ruitje, streepje, effen, maar ook met een mooie print. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle verschillende dessins. Lees meer...

Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 2384

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 2384

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kies het dessin

Dessin overhemden. Oftewel het ontwerp van shirts. Allerlei verschillende dessin's bestaan er. Ruitje, streepje, effen, maar ook met een mooie print. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle verschillende dessins.

Dessin overhemden: talloze ontwerpen

Er bestaan talloze ontwerpen voor overhemden. Veel voorkomende dessins zijn effen, streep, ruit en een print. Hieronder vallen bijna alle verschillende shirt dessin types. Minder voorkomende ontwerpen zijn het Pied-de-Poule dessin, bloemetjes, maar ook de uitgesproken prints. De shirts met streepjes, ruitjes en effen ontwerp zijn echte klassiekers. Deze zijn zowel zakelijk als casual probleemloos te dragen.

Wat zijn de meest voorkomende ontwerpen?

De populairste shirt dessins zijn de effen overhemden. Effen is eigenlijk altijd te combineren. Een effen overhemd is bijvoorbeeld wit, blauw, zwart of roze. Dit zijn tijdloze business klassiekers. En casual doen deze het altijd goed boven een spijkerbroek. Andere veelvoorkomende ontwerpen zijn het ruitje of streepje. Deze dessins komen op allerlei verschillende manieren terug in de overhemd ontwerp collecties.

Tijdloos en altijd goed: het effen overhemd

Het effen overhemd is een tijdloze klassieker. Het leent zich goed om te combineren met verschillende jasjes, dassen, broeken en schoenen door de neutrale vormgeving. Effen overhemdontwerpen bestaan in het wit, zwart, blauw en roze. Maar ook in andere kleuren als navy, rood, oranje, groen en zelfs geel! De dessins op deze pagina zijn allemaal van de hoogste kwaliteit. Kies uit een breed aanbod aan effen shirts.

Een veelvoorkomende variant: het streepjes en ruitjes dessin

Altijd goed zit je met de streepjes en ruitjes varianten. Deze overhemden komen in het ontwerp met grote ruiten en kleine ruiten. Of in dunne strepen en dikke strepen. Echte dessins die bij de mooiste hemden passen. Veelvoorkomende kleuren zijn blauw met wit. Maar ook rood met wit is een klassiek veelgebruikte kleur.

Dessin overhemden online

Op deze pagina vindt u alle shirts met een ontwerp of werkje. Koop eenvoudig dessin overhemden online bij Overhemden.com. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze shirt adviseurs. Zo vindt u altijd het perfecte overhemd.

Dessin Overhemden • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Kies het dessin is online te vinden op overhemden.com in: Kies het dessin in Amsterdam, Kies het dessin in Rotterdam, Kies het dessin in Den Haag, Kies het dessin in Utrecht, Kies het dessin in Eindhoven, Kies het dessin in Tilburg, Kies het dessin in Groningen, Kies het dessin in Almere, Kies het dessin in Breda, Kies het dessin in Nijmegen, Kies het dessin in Apeldoorn, Kies het dessin in Haarlem, Kies het dessin in Enschede, Kies het dessin in Arnhem, Kies het dessin in Amersfoort, Kies het dessin in Zaanstad, Kies het dessin in Den Bosch, Kies het dessin in Haarlemmermeer, Kies het dessin in Zwolle, Kies het dessin in Zoetermeer, Kies het dessin in Leiden, Kies het dessin in Maastricht, Kies het dessin in Dordrecht, Kies het dessin in Ede, Kies het dessin in Alphen aan den Rijn, Kies het dessin in Leeuwarden, Kies het dessin in Alkmaar, Kies het dessin in Emmen, Kies het dessin in Westland, Kies het dessin in Delft, Kies het dessin in Venlo
Post your comment

Overhemden.com