Rode overhemden

Rode overhemden Rode overhemden

Rode overhemden van de beste merken voor heren. De keuze voor de kleur van een overhemd is erg persoonlijk en rood is geen uitzondering. Op deze pagina vindt u alle hemden met als hoofdkleur rood. Een rood overhemd of rode blouse is ideaal om zowel zakelijk als casual te dragen. Een vertrouwde online winkel voor het kopen van "rode overhemden". Alleen de beste rode shirts van de hoogste kwaliteit. Zo vindt u altijd het perfect rode overhemd. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 57

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 57

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rode overhemden

Rode overhemden van de beste merken voor heren. De keuze voor de kleur van een overhemd is erg persoonlijk en rood is geen uitzondering. Op deze pagina vindt u alle hemden met als hoofdkleur rood. Een rood overhemd of rode blouse is ideaal om zowel zakelijk als casual te dragen. Een vertrouwde online winkel voor het kopen van "rode overhemden". Alleen de beste rode shirts van de hoogste kwaliteit. Zo vindt u altijd het perfect rode overhemd.

Rode overhemden: warm en zacht

Rood overhemd: Een warme en passievolle kleur

Kiezen voor een rood overhemd is misschien wel een beetje gedurfd, maar je valt zeker op. Met de juiste keuze is een rood overhemd stijlvol en getuigd van passie. Men koppelt actie en warmte aan de kleur rood. Een rood overhemd is erg stijlvol en past vooral goed bij de herfst. Een rood overhemd is perfect te combineren met blauw, grijs of een zachte kleur.

Overhemden in de rode kleur

Zakelijke overhemden en kleur

Het is goed om te weten welke indruk je achterlaat bij de keuze van je kleding. In sommige gevallen kan de keuze van de kleur zelfs heel belangrijk zijn. Wanneer je gaat solliciteren kan de keuze van de kleur van je overhemd de eerste, belangrijke indruk bepalen. Een rood overhemd kan in een bepaalde setting een goede inddruk achterlaten.

Ten eerste wil je dat je kleding past bij je functie of de gelegenheid. Het is niet altijd nodig om een pak te dragen, want een overhemd met een nette broek straalt ook een mate van professionaliteit uit. Over het algemeen zijn donkerblauw, zwart, bruin of grijs goede kleuren voor een overhemd tijdens zakelijk gelegenheden. Maar tijden veranderen en er is veel meer mogelijk dan alleen deze kleuren. Experimenteer met kleuren overhemden en zorg voor die unieke en stijlvolle uitstraling, zoals de kleur rood.

De echte rode hemden drager

Een heer met een volle kledingkast met voornamelijk ovehemden heeft immer naast de vele witte en blauwe overhemden bijvoorbeeld een rood overhemd. Soms zijn het rode shirts of rode blouses met een iets meer casual uitstraling of bijvoorbeeld in een (rode) flanellen uitwerking. Overhemden met een rode ruit kunnen erg sexy overkomen en geven een gevoel van kracht en zekerheid. Rood is natuurlijk ook de kleur van de liefde en samenzijn. Rood is ook wel de kleur van het KWF (kankerfonds).

Rood de kleur van de liefde. En een van de moosite kleuren in de herenmode en fashion

Associates van de kleur rood

Rood komt voor in vele hoedanigheden. Iedereen kent wel de namen en termen, zoals Roodkapje, een rode roos, rood haar, roodbaars - maar denk ook aan code rood of alarm fase roof en tenslotte het "rood staan". Rood heeft een aantrekkende of alarmerende connotatie en maakt het daarmee ook een erg unieke en vooral eigen kleur. De kleur rood lijkt in vele talen ook op elkaar zoals "red", "rosso", "rouge" en "rojo". Tenslotte worde kleur wellicht het vaakste genoemd als in "rode wijn".

Rood: de kleur van de liefde

De rood kleur in RAL

RAL is het internationale standaard kleurensysteem (veel gebruikt bij verf). Er zijn veel populaire roodtinten beginnend met RAL nummer 3000 tot 3999. Denk hierbij aan de kleuren vuurrood, signaalrood, karmijnrood, wijnrood en tomaatrood maar ook aan bordeaux rood. Rood is 'een van de meest bekende en duidelijke kleuren ter wereld. Rood de kleur van de liefde!

RAL kleuren rood

Persoonlijke service voor mannen die houden van overhemden

De beste witte overhemden koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen overhemden van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je overhemd.

De beste blauwe overhemden eenvoudig online kopen

Alle overhemden zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie overhemden voor heren. De mooiste overhemden koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit. Ook in een blauwe uitvoering.

Post your comment

Overhemden.com