Kies het dessin

Kies het dessin Kies het dessin

Alle poloshirts met een dessin (of patroon). Vandaag de dag zijn poloshirts te vinden in allerlei soorten patronen of dessins. Van de gekste patronen en afbeeldingen naar een simpel "effen" polo. Je kan het zo gek niet bedenken of er is wel een polo van te vinden. Denk maar eens aan die drukkerijen waar je een shirt heen kan brengen en ze er ter plekke een afbeelding op drukken. Hier vind je alle polo's met een streep, ruit of effen. Lees meer...

Filters (3)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters (3)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Kies het dessin

Alle poloshirts met een dessin (of patroon). Vandaag de dag zijn poloshirts te vinden in allerlei soorten patronen of dessins. Van de gekste patronen en afbeeldingen naar een simpel "effen" polo. Je kan het zo gek niet bedenken of er is wel een polo van te vinden. Denk maar eens aan die drukkerijen waar je een shirt heen kan brengen en ze er ter plekke een afbeelding op drukken. Hier vind je alle polo's met een streep, ruit of effen.

Poloshirts met dessin: lekker voor casual gebruik!

Wat is een dessin?

Een dessin is niets anders dan een print of patroon dat op een poloshirt gedrukt wordt. Nu zijn ondershirts vaak enkel effen om te voorkomen dat je onder je overhemd rare strepen of afbeeldingen kan zien. Als je je poloshirt casual draagt kan er wel een print of patroon op zitten, lekker voor in de zomer.

Kies het dessin van je poloshirt online!

Ontwerpen dessins

poloshirts met een dessin. Oftewel poloshirts met patronen. Er bestaan ontzettend veel dessins voor op een poloshirt. Denk aan ruiten, strepen, effen of met een afbeeldingen. De klassieke poloshirts zijn vaak effen, omdat de meeste polo dragers houden van een fijne effen look. De meest voorkomende polo's in de herenmode zijn ook de effen shirts. Effen kan bijvoorbeeld zijn wit, blauw, grijs, zwart of rood. De effen shirts doen het altijd goed boven een spijkerbroek of chino. Andere veel voorkomende dessins zijn het ruitje of streepje. Op deze pagina vind je een overzicht van alle verschillende dessins.

Poloshirts met opdruk heren

Ook een veel voorkomend iets is het poloshirt met opdruk. Vooral in Amerika is dit zeer populair. De gekste afbeeldingen worden op poloshirts gedrukt en casual gedragen. Kijk bijvoorbeeld maar naar mensen die een dagje naar het strand gaan en een casual poloshirt met print dragen. Deze draag je echter alleen als casual shirt. Voor een formeel poloshirts kiezen mensen vaker een effen variant.

Poloshirts dessin online kiezen? Kijk hier!

Dessin poloshirts online

Op deze pagina vindt u alle shirts met een ontwerp of printje. Koop eenvoudig dessin poloshirts online bij Overhemden.com. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze shirt adviseurs. Zo vindt u altijd het perfecte poloshirt.

Bekijk de volgende Kies het dessin pagina's online

Post your comment

Overhemden.com