Body fit T-shirts

Body fit T-shirts Body fit T-shirts

Body fit T-shirts speciaal voor de man die van een gestroomlijnde look houdt. Op deze pagina zijn alle sterk getailleerde shirts te vinden. De body fit shirts hebben een sterk getailleerde pasvorm en zijn geschikt voor een zeer tenger of erg gespierd lichaam (mannen met een zandloper vorm lichaam). Kijk eens bij de beste merken die body fit T-shirts aanbieden. Alleen de beste merken zijn goed genoeg. Body fit T-shirts zijn ideaal voor onder een overhemd! Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 113

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 113

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Body fit T-shirts

Body fit T-shirts speciaal voor de man die van een gestroomlijnde look houdt. Op deze pagina zijn alle sterk getailleerde shirts te vinden. De body fit shirts hebben een sterk getailleerde pasvorm en zijn geschikt voor een zeer tenger of erg gespierd lichaam (mannen met een zandloper vorm lichaam). Kijk eens bij de beste merken die body fit T-shirts aanbieden. Alleen de beste merken zijn goed genoeg. Body fit T-shirts zijn ideaal voor onder een overhemd!

Body fit: perfect voor onder een overhemd!

Bekijk Alle Pasvormen voor Heren T-shirts

Slim fit model online kopen? Kijk hier!

Wanneer draag je body fit T-shirts

Body fit T-shirts kun je op een aantal manieren dragen. Lekker voor onder een overhemd: voor mannen met een dunner lichaam is de body fit geschikt omdat het goed aansluit op een getailleerd lichaam en het daardoor gestroomlijnd maakt. Body fit bevat ook altijd stretch zodat het lekker mee rekt bij bewegingen. Je kan het ook dragen zonder iets er overheen, maar het is wel een vrij strak aansluitend shirt. Het is dan ook alleen aan te raden bij een erg gespierd lichaam of een tenger, zandloper lichaam.

Een body fit shirt heeft een pasvorm waarbij de omvang van de borst groter is dan de omvang van de taille streek. Deze verhouding meet je het beste door een meetlint om je borst en taille te leggen. Een body fit is ontwikkeld voor de mannen die houden van een gestroomlijnde look en een sterk getailleerd lichaam hebben.

Body fit T-shirts

Denk bijvoorbeeld eens aan een body fit T-shirt in een leuk kleurtje. Zo kun je door het te combineren met een leuk overhemd een strakke retro look neerzetten. Je kan het ook in de zomer dragen zonder een overhemd maar het body fit shirt is wel sterk getailleerd. Bijvoorbeeld geel, blauw en rood zijn leuke frisse kleuren voor in de zomer.

Body fit T-shirts voor de zeer strakke look

Als je een goed body fit T-shirt uitkiest hoor je er helemaal bij. Lekker voor onder een overhemd.

Wat is een body fit T-shirt?

Een body fit T-shirt is een T-shirt dat sterk getailleerd is. Getailleerd betekent dat de taille-lijn smaller is dan de borststreek. Bij een body fit T-shirt is er meer taillering dan bij een slim fit shirt. Alle T-shirts van weleer hadden een "reguliere" fit. Tegenwoordig zijn daar body fit en slim fit ontwerpen aan toegevoegd voor de slankere of gespierde man. Ben je iets forser of steviger gebouwd, dan is een T-shirt met een slanke pasvorm (slanke fit) misschien net iets te gewaagd en kom je dus uit bij een "Regular fit". Maar meestal is het zo dat als je wat dunner bent of wat gespierder de body fit of de slim fit de beste keuze is.

Kenmerken van een body fit

De body fit biedt een heerlijk draagcomfort, voldoende bewegingsruimte en heeft de volgende kenmerken.

 • Body fit biedt een getailleerde pasvorm rond de borst en mouwen.
 • Goed draagcomfort met voldoende bewegingsruimte.
 • Borst wijder dan de taille (getailleerd model).

Body fit shirt kopen? Kijk online!

Persoonlijke service voor mannen met stijl

Kleding met een body fit pasvorm koop je online bij de webshop voor T-shirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in een body fit T-shirt.

Body Fit online kopen

Alle body fit shirts zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste body fit shirts en kleding koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

Post your comment

Overhemden.com