Zwarte T-shirts

Zwarte T-shirts Zwarte T-shirts

Zwarte T-shirts van de beste merken voor heren. De keuze voor de kleur van een T-shirt is erg persoonlijk. Op deze pagina vind je alle hemden met als hoofdkleur zwart (ook wel black of noir). Een zwart T-shirt is ideaal om zowel zakelijk als casual te dragen. Kies uit ontwikkelde zwarte T-shirts met korte mouwen of lange mouwen. "zwarte T-shirts" geven een volle en zekere uitstraling. Alleen de beste zwarte shirts van de hoogste kwaliteit. Kies het perfecte zwarte T-shirt. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 141

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 141

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Zwarte T-shirts

Zwarte T-shirts van de beste merken voor heren. De keuze voor de kleur van een T-shirt is erg persoonlijk. Op deze pagina vind je alle hemden met als hoofdkleur zwart (ook wel black of noir). Een zwart T-shirt is ideaal om zowel zakelijk als casual te dragen. Kies uit ontwikkelde zwarte T-shirts met korte mouwen of lange mouwen. "zwarte T-shirts" geven een volle en zekere uitstraling. Alleen de beste zwarte shirts van de hoogste kwaliteit. Kies het perfecte zwarte T-shirt.

Zwarte T-shirts: voor de échte liefhebber

Zwart T-shirt: Een creatieve en autoritaire kleur

Het zwarte T-shirt is geschikt voor vele situaties. Het wordt gedragen op formele gelegenheden en doet het vaak goed op sollicitaties. De kleur straalt creativiteit en autoriteit uit en dat is in dergelijke situaties wat je wilt uitstralen. Verder is zwart een elegante en stijlvolle kleur. Een zwart T-shirt is goed te combineren met andere donkere kleuren als donkerblauw of antraciet. Maar door zwart te combineren met rood, wit of roze, kun je opvallend en uniek voor de dag komen. Kortom, met een zwart T-shirt heb je een goed basis en kun je vele kanten op, zowel in de formele als de informele setting.

Zwarte overhemden en zwarte shirts voor heren

Zakelijke en casual T-shirts


Het is goed om te weten welke indruk je soms achterlaat en soms kan het best belangrijk zijn. Bij een eerste ontmoeting of het solliciteren is het zelfs de allereerste indruk die je achterlaat. Over het algemeen zijn effen tinten zoals donkerblauw, zwart, bruin of grijs goede kleuren voor een T-shirt tijdens zakelijk gelegenheden. Maar tijden veranderen en er is veel meer mogelijk dan alleen deze kleuren. Experimenteer met kleuren T-shirts en zorg voor die unieke en stijlvolle uitstraling. Zwarte T-shirts winnen steeds meer terrein en zijn in tijden van "minder dassen" en "minder pakken" steeds vaker relevant.

Zwarte T-shirts met korte mouw


Net zoals witte en blauwe T-shirts worden zwarte T-shirts met korte mouw vaak gebruikt in de bediening of op het terras. In de horeca zijn zwarte blouses met een korte mouw populair en fijn om te dragen. Een zwart T-shirt met een korte mouw is hiermee vaak de standaard op het terras, in de bediening of achter de bar. Zwarte T-shirts kunnen namelijk wel tegen een vlekje en gaan daardoor langer mee.

Een zwart overhemd is een echte aanvulling op de garderobe van de moderne en modebewuste man

De echte zwarte T-shirts drager

Een heer met een volle kledingkast met voornamelijk witte en blauwe T-shirts. Tegenwoordig mag een mooi zwart katoenen of zwart stretch T-shirt niet meer ontbreken. Soms zijn het zwarte shirts met een iets meer casual uitstraling.

Associaties van de kleur zwart

Zwart komt voor in vele varianten. Iedereen kent wel de namen en termen, zoals (zwarte) piet, zwarte markt, het beroemde zwarte jurkje, zwarte en wit (snoep) - maar denk ook aan zwart de kleur van de dood of "zwarte cijfers" schrijven. Zwart heeft een aanwezige en krachtige connotatie en maakt het daarmee ook een erg unieke en vooral eigen kleur. De kleur zwart heeft in allerlei talen ook mooie namen zoals "black", "noir" en "negro". Tenslotte worde kleur wellicht het vaakste genoemd als in "zwart of donker als de nacht".

Zwart: een volle en aanwezige kleur

De zwart kleur in RAL

RAL is het internationale standaard kleurensysteem (veel gebruikt bij verf). Er is in tegenstelling tot de populaire kleuren maar één zwart kleur en dat is de code RAL 9005 (gitzwart, jet black, deep black). Er bestaan geen zwarttinten - dit worden dan namelijk grijstinten genoemd.

RAL 9005 is zwart

Persoonlijke service voor mannen die houden van T-shirts

De beste zwarte T-shirts koop je online bij de webshop voor T-shirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen T-shirts van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in een zwart T-shirt.

De beste zwarte T-shirts eenvoudig online kopen

Alle T-shirts zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie T-shirts voor heren. De mooiste T-shirts koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit. Ook in een zwarte uitvoering.

Post your comment

Overhemden.com