Maat XXL T-shirts

Maat XXL T-shirts Maat XXL T-shirts

Maat 2XL T-shirts van alle T-shirt merken vind je op deze pagina. Maat 2XL is de internationale afkorting van ‘extra large’. T-shirts zijn geschikt voor iedere man. Elke man heeft wel een stapeltje T-shirts in zijn kast liggen met één of twee favoriete T-shirts. Op deze pagina vind je jouw nieuwe favoriete T-shirt in maat 2XL. Scrol door de complete collectie T-shirts in maat 2XL. Zo vind je altijd het perfecte T-shirt dat bij jou past in de geschikte maat! Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 398

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 398

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Maat XXL T-shirts

Maat 2XL T-shirts van alle T-shirt merken vind je op deze pagina. Maat 2XL is de internationale afkorting van ‘extra large’. T-shirts zijn geschikt voor iedere man. Elke man heeft wel een stapeltje T-shirts in zijn kast liggen met één of twee favoriete T-shirts. Op deze pagina vind je jouw nieuwe favoriete T-shirt in maat 2XL. Scrol door de complete collectie T-shirts in maat 2XL. Zo vind je altijd het perfecte T-shirt dat bij jou past in de geschikte maat!

Maat 2XL is de 2x extra large size voor heren

De verschillende soorten T-shirts voor bedrijven

T-shirts in maat 2XL zijn er in allerlei soorten. Er zijn effen T-shirts, T-shirts met een printje en T-shirts met knoopjes (ook wel Henley T-shirts). Daarnaast wordt er nagedacht door bedrijven om T-shirts te kopen. Bedrijven willen met behulp van dezelfde T-shirts eenheid en gelijkheid uitstralen. Als bedrijven T-shirts willen kopen, moeten ze op twee zaken letten: heeft het T-shirt een logo van bijvoorbeeld het merk op de borst staan, en heeft het T-shirt een borstzakje?

Hoe groot is maat 2XL?

De afmetingen van maat 2XL in Nederland worden niet in elk werelddeel gebruikt als 2XL. Zo zal in Amerika de maat 2XL groter zijn dan in Nederland. Hieronder alle afmetingen op een rijtje.

 • De internationale aanduiding voor maat 2XL, is maat 2XL (2x extra large).
 • In inches is maat 2XL ongeveer 42 a 44 inch.
 • De Nederlandse benaming voor maat 2XL is maat 52 - 54
 • De borstomvang van mannen die maat 2XL hebben zit tussen de 119 en 130 cm.
 • De tailleomvang van mannen die maat 2XL hebben zit tussen de 103 en 114 cm.

Wanneer draag je een T-shirt?

De redenen om een T-shirt in maat 2XL te dragen kunnen verschillend zijn. De T-shirts kunnen als ondershirt gedragen worden (onder het overhemd). Over het algemeen zit een maat 2XL T-shirt nauwgesloten/strak op het lichaam. Daarnaast kan een 2XL T-shirt ook prima casual gedragen worden. Heerlijk voor in de zomer.

maat 2xl shirts voor heren online

Persoonlijke service voor mannen die houden van maat 2XL shirts

De beste maat 2XL T-shirts koop je online bij de webshop voor T-shirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen T-shirts met maat 2XL van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe T-shirt.

Alle T-shirts maat 2XL eenvoudig online

Alle T-shirts met maat 2XL zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Naast T-shirt een volledige collectie herenkleding voor mannen. De fijnste maat 2XL T-shirts koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijk service en 100% kwaliteit.

maat 2 xl shirts online bekijk ze nu

Post your comment

Overhemden.com