Uitstekende beoordelingen
Persoonlijke service
Gratis verzenden NL&BE > 50€
14 dagen bedenktijd

Maat 4XL

Maat 4XL Maat 4XL

Maat 4XL T-shirts van alle T-shirt merken vind je op deze pagina. Maat 4XL is de internationale afkorting van ‘extra large’. T-shirts zijn geschikt voor iedere man. Elke man heeft wel een stapeltje T-shirts in zijn kast liggen met één of twee favoriete T-shirts. Op deze pagina vind je jouw nieuwe favoriete T-shirt in maat 4XL. Scrol door de complete collectie T-shirts in maat 4XL. Zo vind je altijd het perfecte T-shirt dat bij jou past in de geschikte maat! Lees meer...

Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 100

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 100

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Maat 4XL

Maat 4XL T-shirts van alle T-shirt merken vind je op deze pagina. Maat 4XL is de internationale afkorting van ‘extra large’. T-shirts zijn geschikt voor iedere man. Elke man heeft wel een stapeltje T-shirts in zijn kast liggen met één of twee favoriete T-shirts. Op deze pagina vind je jouw nieuwe favoriete T-shirt in maat 4XL. Scrol door de complete collectie T-shirts in maat 4XL. Zo vind je altijd het perfecte T-shirt dat bij jou past in de geschikte maat!

Maat 4XL is de 4x extra large size voor heren

De verschillende soorten T-shirts voor bedrijven

T-shirts in maat 4XL zijn er in allerlei soorten. Er zijn effen T-shirts, T-shirts met een printje en T-shirts met knoopjes (ook wel Henley T-shirts). Daarnaast wordt er nagedacht door bedrijven om T-shirts te kopen. Bedrijven willen met behulp van dezelfde T-shirts eenheid en gelijkheid uitstralen. Als bedrijven T-shirts willen kopen, moeten ze op twee zaken letten: heeft het T-shirt een logo van bijvoorbeeld het merk op de borst staan, en heeft het T-shirt een borstzakje?

Hoe groot is maat 4XL?

De afmetingen van maat 4XL in Nederland worden niet in elk werelddeel gebruikt als 4XL. Zo zal in Amerika de maat 4XL groter zijn dan in Nederland. Hieronder alle afmetingen op een rijtje.

 • De internationale aanduiding voor maat 4XL, is maat 4XL (4x extra large).
 • In inches is maat 4XL ongeveer 50 a 52 + inch.
 • De Nederlandse benaming voor maat 4XL is maat 60 - 62
 • De borstomvang van mannen die maat 4XL hebben zit tussen de 143 en 154 cm.
 • De tailleomvang van mannen die maat 4XL hebben zit tussen de 129 en 140 cm.

Wanneer draag je een T-shirt?

De redenen om een T-shirt in maat 4XL te dragen kunnen verschillend zijn. De T-shirts kunnen als ondershirt gedragen worden (onder het overhemd). Over het algemeen zit een maat 4XL T-shirt nauwgesloten/strak op het lichaam. Daarnaast kan een 4XL T-shirt ook prima casual gedragen worden. Heerlijk voor in de zomer.

maat 4xl tshirts voor heren online

Persoonlijke service voor mannen die houden van maat 4XL shirts

De beste maat 4XL T-shirts koop je online bij de webshop voor T-shirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen T-shirts met maat 4XL van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe T-shirt.

Alle T-shirts maat 4XL eenvoudig online

Alle T-shirts met maat 4XL zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Naast T-shirt een volledige collectie herenkleding voor mannen. De fijnste maat 4XL T-shirts koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijk service en 100% kwaliteit.

maat 4xl t-shirts verkrijgbaar bekijk ze nu

Maat 4XL T-shirts • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Maat 4XL is online te vinden op overhemden.com in: Maat 4XL in Amsterdam, Maat 4XL in Rotterdam, Maat 4XL in Den Haag, Maat 4XL in Utrecht, Maat 4XL in Eindhoven, Maat 4XL in Tilburg, Maat 4XL in Groningen, Maat 4XL in Almere, Maat 4XL in Breda, Maat 4XL in Nijmegen, Maat 4XL in Apeldoorn, Maat 4XL in Haarlem, Maat 4XL in Enschede, Maat 4XL in Arnhem, Maat 4XL in Amersfoort, Maat 4XL in Zaanstad, Maat 4XL in Den Bosch, Maat 4XL in Haarlemmermeer, Maat 4XL in Zwolle, Maat 4XL in Zoetermeer, Maat 4XL in Leiden, Maat 4XL in Maastricht, Maat 4XL in Dordrecht, Maat 4XL in Ede, Maat 4XL in Alphen aan den Rijn, Maat 4XL in Leeuwarden, Maat 4XL in Alkmaar, Maat 4XL in Emmen, Maat 4XL in Westland, Maat 4XL in Delft, Maat 4XL in Venlo
Wij maken gebruik van analytische en functionele cookies. Indien u op "OK" klikt gaat u akkoord met het plaatsen van additionele cookies om elders advertenties te tonen die aansluiten op uw gedrag. Indien u niets doet worden deze niet geplaatst. Lees hierover meer in de Privacy Policy.
OK
To checkout
Post your comment

Overhemden.com