Uitstekende beoordelingen
Persoonlijke service
Gratis verzenden NL&BE > 50€
14 dagen bedenktijd

Maat 5XL

Maat 5XL Maat 5XL

Maat 5XL T-shirts van alle T-shirt merken vind je op deze pagina. Maat 5XL is de internationale afkorting van ‘extra large’. T-shirts zijn geschikt voor iedere man. Elke man heeft wel een stapeltje T-shirts in zijn kast liggen met één of twee favoriete T-shirts. Op deze pagina vind je jouw nieuwe favoriete T-shirt in maat 5XL. Scrol door de complete collectie T-shirts in maat 5XL. Zo vind je altijd het perfecte T-shirt dat bij jou past in de geschikte maat! Lees meer...

Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

6 Artikel(en)

Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

6 Artikel(en)

Maat 5XL

Maat 5XL T-shirts van alle T-shirt merken vind je op deze pagina. Maat 5XL is de internationale afkorting van ‘extra large’. T-shirts zijn geschikt voor iedere man. Elke man heeft wel een stapeltje T-shirts in zijn kast liggen met één of twee favoriete T-shirts. Op deze pagina vind je jouw nieuwe favoriete T-shirt in maat 5XL. Scrol door de complete collectie T-shirts in maat 5XL. Zo vind je altijd het perfecte T-shirt dat bij jou past in de geschikte maat!

Maat 5XL is de 5X extra large size voor heren

De verschillende soorten T-shirts voor bedrijven

T-shirts in maat 5XL zijn er in allerlei soorten. Er zijn effen T-shirts, T-shirts met een printje en T-shirts met knoopjes (ook wel Henley T-shirts). Daarnaast wordt er nagedacht door bedrijven om T-shirts te kopen. Bedrijven willen met behulp van dezelfde T-shirts eenheid en gelijkheid uitstralen. Als bedrijven T-shirts willen kopen, moeten ze op twee zaken letten: heeft het T-shirt een logo van bijvoorbeeld het merk op de borst staan, en heeft het T-shirt een borstzakje?

Hoe groot is maat 5XL?

De afmetingen van maat 5XL in Nederland worden niet in elk werelddeel gebruikt als 5XL. Zo zal in Amerika de maat 5XL groter zijn dan in Nederland. Hieronder alle afmetingen op een rijtje.

  • De internationale aanduiding voor maat 5XL, is maat 5XL (5x extra large).
  • In inches is maat 5XL ongeveer 54 a 56 + inch.
  • De Nederlandse benaming voor maat 5XL is maat 64 - 66
  • De borstomvang van mannen die maat 5XL hebben zit tussen de 155 en 168 cm.
  • De tailleomvang van mannen die maat 5XL hebben zit tussen de 141 en 150 cm.

Wanneer draag je een T-shirt?

De redenen om een T-shirt in maat 5XL te dragen kunnen verschillend zijn. De T-shirts kunnen als ondershirt gedragen worden (onder het overhemd). Over het algemeen zit een maat 5XL T-shirt nauwgesloten/strak op het lichaam. Daarnaast kan een 5XL T-shirt ook prima casual gedragen worden. Heerlijk voor in de zomer.

maat 5xl tshirts voor heren en mannen

Persoonlijke service voor mannen die houden van maat 5XL shirts

De beste maat 5XL T-shirts koop je online bij de webshop voor T-shirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen T-shirts met maat 5XL van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe T-shirt.

Alle T-shirts maat 5XL eenvoudig online

Alle T-shirts met maat 5XL zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Naast T-shirt een volledige collectie herenkleding voor mannen. De fijnste maat 5XL T-shirts koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijk service en 100% kwaliteit.

maat 5xl tshirts online bekijk ze nu

Maat 5XL T-shirts • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Maat 5XL is online te vinden op overhemden.com in: Maat 5XL in Amsterdam, Maat 5XL in Rotterdam, Maat 5XL in Den Haag, Maat 5XL in Utrecht, Maat 5XL in Eindhoven, Maat 5XL in Tilburg, Maat 5XL in Groningen, Maat 5XL in Almere, Maat 5XL in Breda, Maat 5XL in Nijmegen, Maat 5XL in Apeldoorn, Maat 5XL in Haarlem, Maat 5XL in Enschede, Maat 5XL in Arnhem, Maat 5XL in Amersfoort, Maat 5XL in Zaanstad, Maat 5XL in Den Bosch, Maat 5XL in Haarlemmermeer, Maat 5XL in Zwolle, Maat 5XL in Zoetermeer, Maat 5XL in Leiden, Maat 5XL in Maastricht, Maat 5XL in Dordrecht, Maat 5XL in Ede, Maat 5XL in Alphen aan den Rijn, Maat 5XL in Leeuwarden, Maat 5XL in Alkmaar, Maat 5XL in Emmen, Maat 5XL in Westland, Maat 5XL in Delft, Maat 5XL in Venlo
Wij maken gebruik van analytische en functionele cookies. Indien u op "OK" klikt gaat u akkoord met het plaatsen van additionele cookies om elders advertenties te tonen die aansluiten op uw gedrag. Indien u niets doet worden deze niet geplaatst. Lees hierover meer in de Privacy Policy.
OK
To checkout
Post your comment

Overhemden.com