Maat 6XL T-shirts

Maat 6XL T-shirts Maat 6XL T-shirts

Maat 6XL T-shirts van alle T-shirt merken vind je op deze pagina. Maat 6XL is de internationale afkorting van ‘extra large’. T-shirts zijn geschikt voor iedere man. Elke man heeft wel een stapeltje T-shirts in zijn kast liggen met één of twee favoriete T-shirts. Op deze pagina vind je jouw nieuwe favoriete T-shirt in maat 6XL. Scrol door de complete collectie T-shirts in maat 6XL. Zo vind je altijd het perfecte T-shirt dat bij jou past in de geschikte maat! Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Maat 6XL T-shirts

Maat 6XL T-shirts van alle T-shirt merken vind je op deze pagina. Maat 6XL is de internationale afkorting van ‘extra large’. T-shirts zijn geschikt voor iedere man. Elke man heeft wel een stapeltje T-shirts in zijn kast liggen met één of twee favoriete T-shirts. Op deze pagina vind je jouw nieuwe favoriete T-shirt in maat 6XL. Scrol door de complete collectie T-shirts in maat 6XL. Zo vind je altijd het perfecte T-shirt dat bij jou past in de geschikte maat!

Maat 6XL is de 6X extra large size voor heren

De verschillende soorten T-shirts voor bedrijven

T-shirts in maat 6XL zijn er in allerlei soorten. Er zijn effen T-shirts, T-shirts met een printje en T-shirts met knoopjes (ook wel Henley T-shirts). Daarnaast wordt er nagedacht door bedrijven om T-shirts te kopen. Bedrijven willen met behulp van dezelfde T-shirts eenheid en gelijkheid uitstralen. Als bedrijven T-shirts willen kopen, moeten ze op twee zaken letten: heeft het T-shirt een logo van bijvoorbeeld het merk op de borst staan, en heeft het T-shirt een borstzakje?

Hoe groot is maat 6XL?

De afmetingen van maat 6XL in Nederland worden niet in elk werelddeel gebruikt als 6XL. Zo zal in Amerika de maat 6XL groter zijn dan in Nederland. Hieronder alle afmetingen op een rijtje.

  • De internationale aanduiding voor maat 6XL, is maat 6XL (6x extra large).
  • In inches is maat 6XL ongeveer 58 a 60 + inch.
  • De Nederlandse benaming voor maat 6XL is maat 68 - 70
  • De borstomvang van mannen die maat 6XL hebben is 169+
  • De tailleomvang van mannen die maat 6XL hebben zit tussen de 151 en 160+ cm.

Wanneer draag je een T-shirt?

De redenen om een T-shirt in maat 6XL te dragen kunnen verschillend zijn. De T-shirts kunnen als ondershirt gedragen worden (onder het overhemd). Over het algemeen zit een maat 6XL T-shirt nauwgesloten/strak op het lichaam. Daarnaast kan een 6XL T-shirt ook prima casual gedragen worden. Heerlijk voor in de zomer.

maat 6xl tshirts voor heren en mannen

Persoonlijke service voor mannen die houden van maat 6XL shirts

De beste maat 6XL T-shirts koop je online bij de webshop voor T-shirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen T-shirts met maat 6XL van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe T-shirt.

Alle T-shirts maat 6XL eenvoudig online

Alle T-shirts met maat 6XL zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Naast T-shirt een volledige collectie herenkleding voor mannen. De fijnste maat 6XL T-shirts koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijk service en 100% kwaliteit.

maat 6xl t-shirts online verkrijgbaar

Post your comment

Overhemden.com