Maat L (large) T-shirts

Maat L (large) T-shirts Maat L (large) T-shirts

Maat L T-shirts van alle T-shirt merken vind je op deze pagina. Maat L is de internationale afkorting van ‘large’. T-shirts zijn geschikt voor iedere man. Elke man heeft wel een stapeltje T-shirts in zijn kast liggen met één of twee favoriete T-shirts. Op deze pagina vind je jouw nieuwe favoriete T-shirt in maat L. Scrol door de complete collectie T-shirts in maat L. Zo vind je altijd het perfecte T-shirt dat bij jou past in de geschikte maat! Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 407

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 407

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Maat L (large) T-shirts

Maat L T-shirts van alle T-shirt merken vind je op deze pagina. Maat L is de internationale afkorting van ‘large’. T-shirts zijn geschikt voor iedere man. Elke man heeft wel een stapeltje T-shirts in zijn kast liggen met één of twee favoriete T-shirts. Op deze pagina vind je jouw nieuwe favoriete T-shirt in maat L. Scrol door de complete collectie T-shirts in maat L. Zo vind je altijd het perfecte T-shirt dat bij jou past in de geschikte maat!

Maat L is de large size voor heren

De verschillende soorten T-shirts voor bedrijven

T-shirts in maat L zijn er in allerlei soorten. Er zijn effen T-shirts, T-shirts met een printje en T-shirts met knoopjes (ook wel Henley T-shirts). Daarnaast wordt er nagedacht door bedrijven om T-shirts te kopen. Bedrijven willen met behulp van dezelfde T-shirts eenheid en gelijkheid uitstralen. Als bedrijven T-shirts willen kopen, moeten ze op twee zaken letten: heeft het T-shirt een logo van bijvoorbeeld het merk op de borst staan, en heeft het T-shirt een borstzakje?

Hoe groot is maat L?

De afmetingen van maat L in Nederland worden niet in elk werelddeel gebruikt als L. Zo zal in Amerika de maat L groter zijn dan in Nederland. Hieronder alle afmetingen op een rijtje.

 • De internationale aanduiding voor maat L, is maat L (large).''
 • In inches is maat L ongeveer 31, 32 en 33 inch.
 • De Nederlandse benaming voor maat L is maat 44 - 46
 • De borstomvang van mannen die maat L hebben zit tussen de 98 en 106 cm.
 • De tailleomvang van mannen die maat L hebben zit tussen de 82 en 90 cm.

Wanneer draag je een T-shirt?

De redenen om een T-shirt in maat L te dragen kunnen verschillend zijn. De T-shirts kunnen als ondershirt gedragen worden (onder het overhemd). Over het algemeen zit een maat L T-shirt nauwgesloten/strak op het lichaam. Daarnaast kan een L T-shirt ook prima casual gedragen worden. Heerlijk voor in de zomer.

maat l tshirts voor heren online

Persoonlijke service voor mannen die houden van maat L shirts

De beste maat L T-shirts koop je online bij de webshop voor T-shirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen T-shirts met maat L van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe T-shirt.

Alle T-shirts maat L eenvoudig online

Alle T-shirts met maat L zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Naast T-shirt een volledige collectie herenkleding voor mannen. De fijnste maat L T-shirts koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijk service en 100% kwaliteit.

maat l shirts online bekijk ze nu

Post your comment

Overhemden.com