Uitstekende beoordelingen
Persoonlijke service
Gratis verzenden NL&BE > 50€
14 dagen bedenktijd

Maat M

Maat M Maat M

Maat M T-shirts van alle T-shirt merken vind je op deze pagina. Maat M is de internationale afkorting van ‘medium’. T-shirts zijn geschikt voor iedere man. Elke man heeft wel een stapeltje T-shirts in zijn kast liggen met één of twee favoriete T-shirts. Op deze pagina vind je jouw nieuwe favoriete T-shirt in maat M. Scrol door de complete collectie T-shirts in maat M. Zo vind je altijd het perfecte T-shirt dat bij jou past in de geschikte maat! Lees meer...

Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 528

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 528

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Maat M

Maat M T-shirts van alle T-shirt merken vind je op deze pagina. Maat M is de internationale afkorting van ‘medium’. T-shirts zijn geschikt voor iedere man. Elke man heeft wel een stapeltje T-shirts in zijn kast liggen met één of twee favoriete T-shirts. Op deze pagina vind je jouw nieuwe favoriete T-shirt in maat M. Scrol door de complete collectie T-shirts in maat M. Zo vind je altijd het perfecte T-shirt dat bij jou past in de geschikte maat!

Maat M is de medium size voor heren

De verschillende soorten T-shirts voor bedrijven

T-shirts in maat M zijn er in allerlei soorten. Er zijn effen T-shirts, T-shirts met een printje en T-shirts met knoopjes (ook wel Henley T-shirts). Daarnaast wordt er nagedacht door bedrijven om T-shirts te kopen. Bedrijven willen met behulp van dezelfde T-shirts eenheid en gelijkheid uitstralen. Als bedrijven T-shirts willen kopen, moeten ze op twee zaken letten: heeft het T-shirt een logo van bijvoorbeeld het merk op de borst staan, en heeft het T-shirt een borstzakje?

Hoe groot is maat M?

De afmetingen van maat M in Nederland worden niet in elk werelddeel gebruikt als M. Zo zal in Amerika de maat M groter zijn dan in Nederland. Hieronder alle afmetingen op een rijtje.

 • De internationale aanduiding voor maat M, is maat M (medium).
 • In inches is maat M ongeveer 31, 32 en 33 inch.
 • De Nederlandse benaming voor maat M is maat 40 - 42
 • De borstomvang van mannen die maat M hebben zit tussen de 90 en 97 cm.
 • De tailleomvang van mannen die maat M hebben zit tussen de 74 en 81 cm.

Wanneer draag je een T-shirt?

De redenen om een T-shirt in maat M te dragen kunnen verschillend zijn. De T-shirts kunnen als ondershirt gedragen worden (onder het overhemd). Over het algemeen zit een maat M T-shirt nauwgesloten/strak op het lichaam. Daarnaast kan een M T-shirt ook prima casual gedragen worden. Heerlijk voor in de zomer.

maat m t-shirts voor heren online

Persoonlijke service voor mannen die houden van maat M shirts

De beste maat M T-shirts koop je online bij de webshop voor T-shirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen T-shirts met maat M van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe T-shirt.

Alle T-shirts maat M eenvoudig online

Alle T-shirts met maat M zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Naast T-shirt een volledige collectie herenkleding voor mannen. De fijnste maat M T-shirts koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijk service en 100% kwaliteit.

maat m shirts online

Maat M T-shirts • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Maat M is online te vinden op overhemden.com in: Maat M in Amsterdam, Maat M in Rotterdam, Maat M in Den Haag, Maat M in Utrecht, Maat M in Eindhoven, Maat M in Tilburg, Maat M in Groningen, Maat M in Almere, Maat M in Breda, Maat M in Nijmegen, Maat M in Apeldoorn, Maat M in Haarlem, Maat M in Enschede, Maat M in Arnhem, Maat M in Amersfoort, Maat M in Zaanstad, Maat M in Den Bosch, Maat M in Haarlemmermeer, Maat M in Zwolle, Maat M in Zoetermeer, Maat M in Leiden, Maat M in Maastricht, Maat M in Dordrecht, Maat M in Ede, Maat M in Alphen aan den Rijn, Maat M in Leeuwarden, Maat M in Alkmaar, Maat M in Emmen, Maat M in Westland, Maat M in Delft, Maat M in Venlo
Wij maken gebruik van analytische en functionele cookies. Indien u op "OK" klikt gaat u akkoord met het plaatsen van additionele cookies om elders advertenties te tonen die aansluiten op uw gedrag. Indien u niets doet worden deze niet geplaatst. Lees hierover meer in de Privacy Policy.
OK
To checkout
Post your comment

Overhemden.com