Uitstekende beoordelingen
Persoonlijke service
Gratis verzenden NL&BE > 50€
14 dagen bedenktijd

Maat S

Maat S Maat S

Maat S T-shirts van alle T-shirt merken vind je op deze pagina. Maat S is de internationale afkorting van ‘small’. T-shirts zijn geschikt voor iedere man. Elke man heeft wel een stapeltje T-shirts in zijn kast liggen met één of twee favoriete T-shirts. Op deze pagina vind je jouw nieuwe favoriete T-shirt in maat S. Scrol door de complete collectie T-shirts in maat S. Zo vind je altijd het perfecte T-shirt dat bij jou past in de geschikte maat! Lees meer...

Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 519

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 519

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Maat S

Maat S T-shirts van alle T-shirt merken vind je op deze pagina. Maat S is de internationale afkorting van ‘small’. T-shirts zijn geschikt voor iedere man. Elke man heeft wel een stapeltje T-shirts in zijn kast liggen met één of twee favoriete T-shirts. Op deze pagina vind je jouw nieuwe favoriete T-shirt in maat S. Scrol door de complete collectie T-shirts in maat S. Zo vind je altijd het perfecte T-shirt dat bij jou past in de geschikte maat!

Maat S is de een na kleinste maat voor heren

De verschillende soorten T-shirts voor bedrijven

T-shirts in maat S zijn er in allerlei soorten. Er zijn effen T-shirts, T-shirts met een printje en T-shirts met knoopjes (ook wel Henley T-shirts). Daarnaast wordt er nagedacht door bedrijven om T-shirts te kopen. Bedrijven willen met behulp van dezelfde T-shirts eenheid en gelijkheid uitstralen. Als bedrijven T-shirts willen kopen, moeten ze op twee zaken letten: heeft het T-shirt een logo van bijvoorbeeld het merk op de borst staan, en heeft het T-shirt een borstzakje?

Hoe groot is maat S?

De afmetingen van maat S in Nederland worden niet in elk werelddeel gebruikt als S. Zo zal in Amerika de maat S groter zijn dan in Nederland. Hieronder alle afmetingen op een rijtje.

 • De internationale aanduiding voor maat S, is maat S (small).
 • In inches is maat S ongeveer 28, 29 of 30 inch.
 • De Nederlandse benaming voor maat S is maat 36 - 38
 • De borstomvang van mannen die maat S hebben zit tussen de 82 en 89 cm.
 • De tailleomvang van mannen die maat S hebben zit tussen de 65 en 73 cm..

Wanneer draag je een T-shirt?

De redenen om een T-shirt in maat S te dragen kunnen verschillend zijn. De T-shirts kunnen als ondershirt gedragen worden (onder het overhemd). Over het algemeen zit een maat S T-shirt nauwgesloten/strak op het lichaam. Daarnaast kan een S T-shirt ook prima casual gedragen worden. Heerlijk voor in de zomer.

maat s tshirts voor heren

Persoonlijke service voor mannen die houden van maat S shirts

De beste maat S T-shirts koop je online bij de webshop voor T-shirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen T-shirts met maat S van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe T-shirt.

Alle T-shirts maat S eenvoudig online

Alle T-shirts met maat S zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Naast T-shirt een volledige collectie herenkleding voor mannen. De fijnste maat S T-shirts koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijk service en 100% kwaliteit.

maat s t-shirts online

Maat S T-shirts • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Maat S is online te vinden op overhemden.com in: Maat S in Amsterdam, Maat S in Rotterdam, Maat S in Den Haag, Maat S in Utrecht, Maat S in Eindhoven, Maat S in Tilburg, Maat S in Groningen, Maat S in Almere, Maat S in Breda, Maat S in Nijmegen, Maat S in Apeldoorn, Maat S in Haarlem, Maat S in Enschede, Maat S in Arnhem, Maat S in Amersfoort, Maat S in Zaanstad, Maat S in Den Bosch, Maat S in Haarlemmermeer, Maat S in Zwolle, Maat S in Zoetermeer, Maat S in Leiden, Maat S in Maastricht, Maat S in Dordrecht, Maat S in Ede, Maat S in Alphen aan den Rijn, Maat S in Leeuwarden, Maat S in Alkmaar, Maat S in Emmen, Maat S in Westland, Maat S in Delft, Maat S in Venlo
Wij maken gebruik van analytische en functionele cookies. Indien u op "OK" klikt gaat u akkoord met het plaatsen van additionele cookies om elders advertenties te tonen die aansluiten op uw gedrag. Indien u niets doet worden deze niet geplaatst. Lees hierover meer in de Privacy Policy.
OK
To checkout
Post your comment

Overhemden.com