Uitstekende beoordelingen
Persoonlijke service
Gratis verzenden NL&BE > 50€
14 dagen bedenktijd

Thomas Maine

Thomas Maine Thomas Maine

Thomas Maine overhemden is in 2007 opgericht door Mazzarelli Maine. De naam komt van zijn grootvader, die "Maffeis Thomas" heet. Ieder Thomas Maine overhemd bestaat uit tenminste 23 individuele componenten die worden gesneden en samengevoegd met precisie om te komen tot het eindproduct: een stijlvol overhemd. Een overhemd van Thomas gaat lang mee en is easy-care. Alle Thomas Maine shirts zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. Lees meer...

Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 53

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 53

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Thomas Maine

Thomas Maine overhemden is in 2007 opgericht door Mazzarelli Maine. De naam komt van zijn grootvader, die "Maffeis Thomas" heet. Ieder Thomas Maine overhemd bestaat uit tenminste 23 individuele componenten die worden gesneden en samengevoegd met precisie om te komen tot het eindproduct: een stijlvol overhemd. Een overhemd van Thomas gaat lang mee en is easy-care. Alle Thomas Maine shirts zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie herenkleding voor mannen.

Thomas Maine
Eén basisbegrip staat bij Thomas Maine centraal: klassiek en hedendaagse kleding dat kwalitatief en betaalbaar is. Er zal altijd vraag zijn naar mooie gestyleerde en ontwikkelde looks. Het merk heeft al ruim 5 deccenia ervaring in het ontwikkelen van modieuze kleding. In de loop der jaren heeft het merk deze kennis & ervaring vertaald in het maken van pure kwaliteits shirts / overhemden. Met de Thomas Maine speerpunten zoals draagcomfort & kwaliteit zorgt het merk keer op keer voor een modisch / geklede collectie. Mooie italiaanse doeken fraai uitgwerkt met details zorgen voor de juiste touch.

Thomas Maine logo

Grootvader Thomas Maine
Thomas Maine overhemden is in 2007 opgericht door Mazzarelli Maine. De naam komt van zijn grootvader, die "Maffeis Thomas" heet. Hoewel het label pas relatief kort bestaat stoelt men op een rijke basis in het maken en produceren van kleding met een hoge kwaliteit. De kennis van shirts en het gevoel voor mode vindt men terug in de gebruikte stoffen en de details van alle Thomas Maine overhemden.

Thomas Maine: Gemaakt met de mooiste Monti stoffen
Het merk heeft zich tot doel gesteld om Italiaanse overhemden van de hoogste kwaliteit te produceren. Ze werken daarom alleen met wevingen van de Italiaanse weverij Monti. Hierdoor kunnen ze de mooiste Italiaanse overhemden maken én echte kwaliteit garanderen. Alle overhemden zijn hierdoor gemaakt van two-ply (dubbel getwijnd) katoen.

Verschillende mouwlengtes
Belangrijk binnen de Thomas Maine collectie zijn de strijkvrije overhemden in mouwlengte 5 en mouwlengte 7, en naar keuze met en zonder button down, ook verkrijgbaar in wit en blauwtinten. Deze overhemden zijn gemaakt van 100% katoen in een perfecte pasvorm en laten zich uitstekend combineren.

Long Wearing: Thomas Maine Shirts
Een overhemd van Thomas gaat lang mee en is easy-care. De meeste overhemden worden gewassen op een lichte 30 graden en vaak zijn ze volledig non iron. Dit is een geheim proces dat vastligt in de weving - de draden worden in een gesloten systeem gewoven om een kreukelvrij effect te garanderen. De stoffen van Thomas Maine zijn van de allerhoogste kwaliteit.

Thomas Maine overhemden - internationale stijl

Ieder Thomas Maine overhemd bestaat uit tenminste 23 individuele componenten die worden gesneden en samengevoegd met precisie om te komen tot het eindproduct: een stijlvol overhemd. Tijdens de productie van de overhemden worden zelfs 60 handelingen geidentificeerd die tijdens 5 controle momenten op kwaliteit worden beoordeeld. Met dank aan het team van ervaren Thomas Maine ontwerpers, snijders en kleermakers is en wordt de techniek verder verfijnd om te voldoen aan de laatste standaarden.

Persoonlijke service voor mannen met stijl
De kleding van Thomas Maine koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in een overhemd.

De beste Thomas Maine kleding eenvoudig online kopen
Alle Thomas Maine shirts zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste Thomas Maine shirts en kleding koopt u online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

Thomas Maine® Overhemden • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Thomas Maine is online te vinden op overhemden.com in: Thomas Maine in Amsterdam, Thomas Maine in Rotterdam, Thomas Maine in Den Haag, Thomas Maine in Utrecht, Thomas Maine in Eindhoven, Thomas Maine in Tilburg, Thomas Maine in Groningen, Thomas Maine in Almere, Thomas Maine in Breda, Thomas Maine in Nijmegen, Thomas Maine in Apeldoorn, Thomas Maine in Haarlem, Thomas Maine in Enschede, Thomas Maine in Arnhem, Thomas Maine in Amersfoort, Thomas Maine in Zaanstad, Thomas Maine in Den Bosch, Thomas Maine in Haarlemmermeer, Thomas Maine in Zwolle, Thomas Maine in Zoetermeer, Thomas Maine in Leiden, Thomas Maine in Maastricht, Thomas Maine in Dordrecht, Thomas Maine in Ede, Thomas Maine in Alphen aan den Rijn, Thomas Maine in Leeuwarden, Thomas Maine in Alkmaar, Thomas Maine in Emmen, Thomas Maine in Westland, Thomas Maine in Delft, Thomas Maine in Venlo
Wij maken gebruik van analytische en functionele cookies. Indien u op "OK" klikt gaat u akkoord met het plaatsen van additionele cookies om elders advertenties te tonen die aansluiten op uw gedrag. Indien u niets doet worden deze niet geplaatst. Lees hierover meer in de Privacy Policy.
OK
To checkout
Post your comment

Overhemden.com