Uitstekende beoordelingen
Persoonlijke service
Gratis verzenden NL&BE > 50€
14 dagen bedenktijd

Italian Spread

Italian Spread Italian Spread

Een Italian spread boord kan het best omschreven worden als een boord met licht tot medium weggesneden kraag. Dit geeft een strakke uitstraling aan de kraag en het overhemd. De Italian spread kraag bestaat in een aantal varianten en zijn allen licht weggesneden. Lees meer...

Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 358

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 358

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Italian Spread

Een Italian spread boord kan het best omschreven worden als een boord met licht tot medium weggesneden kraag. Dit geeft een strakke uitstraling aan de kraag en het overhemd. De Italian spread kraag bestaat in een aantal varianten en zijn allen licht weggesneden.

Wat is een italian spread kraag?
Een Italian spread kraag is een moderne boord. De kraag is lichtjes weggesneden, dit geeft de boord een aantrekkelijk uiterlijk. De nekkraag is zo weggesneden dat het mooi staat bij een wat dikkere dasknoop. Zo vormen de das en het overhemd één geheel onder je pak. Daarnaast is een Italian spread kraag zeer geschikt om zonder stropdas te dragen. Een paar knoopjes open geeft een sportief, maar toch professioneel effect.

Geschiedenis van de italian spread boord
De geschiedenis van de Italian spread gaat ver terug. Toch is het pas in de jaren '50 onder het grote publiek buiten Italië ontdekt. De zogeheten “continental look” kwam op. Geïnspireerd door Italiaanse kleermakers begonnen andere overhemdmerken de Italian cut-away kraag te introduceren op het Europese vasteland. Jongemannen van toen pikten de trend al snel op. Tegenwoordig is de Italian spread een standaard geworden in de wereld van overhemden. Vooral in Europa is het een gangbare, formele boord voor zakelijke gelegenheden geworden.

Italian widespread overhemden online kopen

Waar draag je een italian-spread boord bij?
De weggesneden Italian spread leent zich goed voor zowel casual als zakelijke aangelegenheden. Vroeger werd het gebruikt bij een net wat dikkere dassenknoop, zoals de dubbele windsor. Tegenwoordig is de Italian-Spread kraag ook populair bij de meer casual overhemden. In de Verenigde Staten zul je de Italian spread niet snel zien in kantoren, maar wel in uitgaansgelegenheden zoals nachtclubs.

Een andere benaming: De Italian Widespread
Volgens de traditionele Engelse kleermakers zijn Italiaanse boorden standaard al wijder dan andere boorden. Daarom wordt de Italian Spread ook wel eens de Italian Widespread genoemd. Zo wordt met de term (Italian) Widespread kraag benadrukt dat Italiaanse boorden verder weggesneden zijn dan de traditionele boorden.

Overhemden met Italian spread kraag

De beste merken en de beste overhemden
Wij hebben voor jou de beste merken geselecteerd en van die beste merken ook weer de beste overhemden. Alleen het beste is goed genoeg. Dus ook de beste kent kraag overhemden. Het resultaat is een verzameling van merken en overhemden die één ding gemeen hebben: het zijn de beste en meest populaire overhemden van dit moment.

Persoonlijke service voor mannen die houden van overhemden
De beste overhemden met kent boord koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen overhemden van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je overhemd met een Italian Spread.

De beste kent boord overhemden eenvoudig online kopen
Alle overhemden zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie overhemden voor heren. De mooiste overhemden koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

Italian Spread Overhemden • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Italian Spread is online te vinden op overhemden.com in: Italian Spread in Amsterdam, Italian Spread in Rotterdam, Italian Spread in Den Haag, Italian Spread in Utrecht, Italian Spread in Eindhoven, Italian Spread in Tilburg, Italian Spread in Groningen, Italian Spread in Almere, Italian Spread in Breda, Italian Spread in Nijmegen, Italian Spread in Apeldoorn, Italian Spread in Haarlem, Italian Spread in Enschede, Italian Spread in Arnhem, Italian Spread in Amersfoort, Italian Spread in Zaanstad, Italian Spread in Den Bosch, Italian Spread in Haarlemmermeer, Italian Spread in Zwolle, Italian Spread in Zoetermeer, Italian Spread in Leiden, Italian Spread in Maastricht, Italian Spread in Dordrecht, Italian Spread in Ede, Italian Spread in Alphen aan den Rijn, Italian Spread in Leeuwarden, Italian Spread in Alkmaar, Italian Spread in Emmen, Italian Spread in Westland, Italian Spread in Delft, Italian Spread in Venlo
Wij maken gebruik van analytische en functionele cookies. Indien u op "OK" klikt gaat u akkoord met het plaatsen van additionele cookies om elders advertenties te tonen die aansluiten op uw gedrag. Indien u niets doet worden deze niet geplaatst. Lees hierover meer in de Privacy Policy.
OK
To checkout
Post your comment

Overhemden.com