Pied-de-poule Overhemden

Pied-de-poule Overhemden Pied-de-poule Overhemden

Op zoek naar een overhemd met een pied-de-poule weving? Overhemden met pied de poule of houndstooth stof kenmerken zich door de karakteristieke gebroken ruiten, die doen denken aan hanenpoten, de letterlijke vertaling van pied-de-poule vanuit het Frans. De stof is een keperbinding (Twill weving). Wij hebben een selectie gemaakt van de beste shirts met pied-de-poule weefsel. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 35

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 35

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pied-de-poule Overhemden

Op zoek naar een overhemd met een pied-de-poule weving? Overhemden met pied de poule of houndstooth stof kenmerken zich door de karakteristieke gebroken ruiten, die doen denken aan hanenpoten, de letterlijke vertaling van pied-de-poule vanuit het Frans. De stof is een keperbinding (Twill weving). Wij hebben een selectie gemaakt van de beste shirts met pied-de-poule weefsel.

Pied-de-poule overhemd: Exclusief en duurzaam


Oorspronkelijk werd de stof alleen geweven van wol in de Schotse laaglanden. Tegenwoordig wordt de stof ook geweven van andere materialen, waaronder katoen. Karakteristiek voor de weving is het creëren van gebroken ruiten die lijken op hanenpoten. Engelsen noemen de stof houndstooth (of puppytooth in geval van een kleinere variant). De meest gebruikte vorm van pied-de-poule is in een combinatie van wit en een andere kleur zoals blauw, rood en groen.

Pied-de-poule stof voor overhemden

Pied-de-poule klinkt ingewikkeld maar dat is het niet. Zelfs in de brei wereld is het bekend. Merken zoals Dior en Chanel gebruiken het al jaren als patroon op sjaals en mutsen. Voor chique en galante kledingstukken is de Piede de Poule een perfecte steek.

Men ziet pied-de-poule steeds vaker in het modebeeld. Eigenlijk kent iedereen het patroon: het meest voorkomend is de schuine tegelvorm (hanepoot of piede de poule) van abstracte vierhoekige vormen in twee kleuren.

Pied-de-poule (Engels: houndstooth) is een tweekleurig textielpatroon herkenbaar aan de steken die het patroon laat bestaan uit een tegelvorm van abstracte vierhoekige vormen. De meest voorkomende kleurvariant is zwart-wit alhoewel lichte tinten zoals groen, blauw en paars ook steeds vaker voorkomen in de Pied-de-poule overhemden en Pied-de-poule wevingen. Pied de Poule op Wikipedia.

Pied de Poule weving - in detail Pied de Poule PdP zoals door Dior

De beste merken en de beste overhemden

Wij hebben voor jou de beste merken geselecteerd en van die beste merken ook weer de beste overhemden. Alleen het beste is goed genoeg. Zo ook de beste “pied-de-poule overhemden”. Het resultaat is een verzameling van merken en overhemden die één ding gemeen hebben: het zijn de beste en meest populaire overhemden van dit moment.

Persoonlijke service voor mannen die houden van overhemden

De beste pied-de-poule overhemden koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen overhemden van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je overhemd.

Pied-de-poule overhemden online kopen

De beste pied-de-poule overhemden eenvoudig online kopen


Alle overhemden zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie overhemden voor heren. De mooiste overhemden koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

Post your comment

Overhemden.com