Maten Truien

Maten Truien Maten Truien

De maat van truien is niet meer zo eenvoudig als vroeger. Ze hebben tegenwoordig namelijk ook veel te maken met je borst en tailleomvang. Als je een trui gaat kopen is het belangrijk dat je let op de goede maat. Een trui kan namelijk snel te groot of te klein vallen. De juiste maat zorgt voor voldoende sluiting om het lichaam. Het ligt eraan waarvoor de trui gebruikt wordt bij het kiezen van de maat. Bij casual gebruik kan je ook een wat lossere trui dragen dan over een overhemd. Lees meer...

Filters (3)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters (3)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Maten Truien

De maat van truien is niet meer zo eenvoudig als vroeger. Ze hebben tegenwoordig namelijk ook veel te maken met je borst en tailleomvang. Als je een trui gaat kopen is het belangrijk dat je let op de goede maat. Een trui kan namelijk snel te groot of te klein vallen. De juiste maat zorgt voor voldoende sluiting om het lichaam. Het ligt eraan waarvoor de trui gebruikt wordt bij het kiezen van de maat. Bij casual gebruik kan je ook een wat lossere trui dragen dan over een overhemd.

Maten: zorg altijd dat je de juiste maat kiest!

Trui maat meten?

Wanneer je je maat wilt bepalen en niet zeker weet hoe dit moet, vraag dan om hulp. Een ander meet het sneller en meer secuur op. Het enige wat je nodig hebt is een centimeter. Een andere manier kan zijn om een goed passend trui te pakken en in de hals te kijken wat de maat van je trui is. Veel mannen weten welke maat trui ze hebben. Onze specialisten kunnen voor jou je trui maat bepalen met de omvang van je borst, taille en je lengte. Wees dus niet bang om er gewoon eens naar te vragen als je het niet zeker weet.

De maat van je trui is ontzettend belangrijk!

De relatie tussen je maat en de pasvorm

Er is een relatie tussen je overhemd maat en de maat van de trui. Als je bijvoorbeeld vooral slim fit of super slim fit overhemden draagt is het aan te raden ook slim fit truien aan te schaffen. Anders gaat het trui te los zitten en dat is ook niet lekker voor tijdens het bewegen.

Een maat groter of kleiner kiezen?

Vaak houden mannen zich aan één gekozen maat. Dit is niet altijd verstandig omdat alle maten van de truien hier mee samen liggen. Soms valt er nog wel iets te kiezen in de pasvorm (ook wel fit). Indien je de gehele dag een overhemd draagt dan adviseren wij een wat meer getailleerde trui uit te kiezen. Hierdoor voorkom je dat de trui te wijd gaat staan. Indien je een overhemd niet dichtmaakt tot het bovenste knoopje dan is het ook verstandig om voor een V-hals te gaan. Het allerbelangrijkste is het aansluiten op je taille / middel.

Kies altijd de juiste maat!

Kies de juiste maat!

Maten, de juiste maat is erg belangrijk. Wanneer jij kleding koopt, wil je natuurlijk dat het kledingstuk de juiste maat heeft. Als de maat te groot is, valt het kledingstuk veel te groot op het lichaam. Een te strakke maat wil je ook niet, want dan trek je het niet meer aan. Bedenk dus van te voren wat voor kledingstuk je wilt kopen en kijk in het kledingstuk wat de maat is. Daarnaast moet je ook opletten welke pasvorm het kledingstuk heeft. Een kledingstuk met maat L en een regular fit pasvorm gaat veel wijder zitten, dan een kledingstuk met maat L en een slim fit pasvorm. Mocht je hierbij hulp nodig hebben, neem dan contact op met één van onze kledingspecialisten. Wij helpen je graag aan de juiste maat!

Online winkelen op basis van je maat

Het wordt steeds makkelijker om te winkelen op basis van de maat. Een simpele Google zoekactie "maat X truien" geeft al een mooi resultaat. Het fijne hieraan is dat je direct weet waar je aan toe bent.

De pasvorm van de trui

Bij truien zijn er in tegenstelling tot overhemden maar 3 verschillende pasvormen.

  • Regular fit: recht (tot licht getailleerd) model. Voor de wat forsere man die truien meer casual draagt.
  • Licht getailleerd: voor de man die van een klein zandloper model houdt
  • Sterk getailleerd: vooral pull overs voor over een overhemd. Sluiten strak aan op het lichaam.

Persoonlijke service voor stijlvolle mannen

Truien met alle verschillende soorten maten online bij de webshop voor truien in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden en hebben een ruime keuze in de verschillende soorten maten van truien. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe trui.

Truien met de meest voorkomende maten eenvoudig online kopen

Alle verschillende soorten truien zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste truien in maat XS, S, M, L, XL of tot wel 6XL koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

Bekijk de volgende Maten Truien pagina's online

Post your comment

Overhemden.com