Maten T-shirts

Maten T-shirts Maten T-shirts

Wat zegt de maat van je T-shirt? T-shirts hebben als kledingstuk voor mannen een aantal elementen die meespelen, waaronder de borst en taille omvang. Wanneer je een T-shirt gaat kopen is het van groot belang dat je je bewust bent van de maat. Een T-shirt kan al snel te groot of te klein uitvallen wanneer je de verkeerde maat kiest. Een juiste maat zorgt voor een goede sluiting om het lichaam. Het ligt er ook maar aan waarvoor het T-shirt gebruikt wordt: onder een overhemd of lekker casual. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 480

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 480

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Maten T-shirts

Wat zegt de maat van je T-shirt? T-shirts hebben als kledingstuk voor mannen een aantal elementen die meespelen, waaronder de borst en taille omvang. Wanneer je een T-shirt gaat kopen is het van groot belang dat je je bewust bent van de maat. Een T-shirt kan al snel te groot of te klein uitvallen wanneer je de verkeerde maat kiest. Een juiste maat zorgt voor een goede sluiting om het lichaam. Het ligt er ook maar aan waarvoor het T-shirt gebruikt wordt: onder een overhemd of lekker casual.

Maten: zorg altijd dat je de juiste maat kiest!

T-shirt maat meten?

Wanneer je je maat wilt bepalen en niet zeker weet hoe dit moet, vraag dan om hulp. Een ander meet het sneller en meer secuur op. Het enige wat je nodig hebt is een centimeter. Een andere manier kan zijn om een goed passend T-shirt te pakken en om in de te kijken wat de maat van je T-shirt is. Veel mannen weten welke maat T-shirt ze hebben. Onze specialisten kunnen voor jou je T-shirt maat bepalen van de omvang van je borst, taille en je lengte. Wees dus niet bang om er gewoon eens naar te vragen als je het niet zeker weet.

Kies de juiste maat!

De relatie tussen je maat en de pasvorm

Er is een relatie tussen je overhemd maat en de maat van het T-shirt. Als je bijvoorbeeld vooral slim fit of super slim fit overhemden draagt is het aan te raden slim of body fit T-shirts aan te schaffen. Anders gaat het T-shirt te los zitten en dat is ook niet lekker voor tijdens het bewegen.

Een maat groter of kleiner kiezen?

Vaak houden mannen zich aan één gekozen maat. Dit is niet altijd verstandig omdat alle maten van de T-shirts hier mee samen liggen. Soms valt er nog wel iets te kiezen in de pasvorm (ook wel fit). Indien je de gehele dag een overhemd draagt dan adviseren wij een wat meer getailleerd shirt uit te kiezen. Hierdoor voorkom je dat het shirt te wijd gaat staan. Indien je een overhemd niet dichtmaakt tot het bovenste knoopje dan is het ook verstandig om voor een V-hals of een extra diepe V-hals te gaan. Het allerbelangrijkste is het aansluiten op je taille / middel.

Online winkelen op basis van je maat

Het wordt steeds makkelijker om te winkelen op basis van de maat. Een simpele Google zoekactie "maat X T-shirts" geeft al een mooi resultaat. Het fijne hieraan is dat je direct weet waar je aan toe bent.

De pasvorm van het T-shirt

Bij T-shirts zijn er in tegenstelling tot overhemden maar 3 verschillende pasvormen.

 • Regular fit: recht (tot licht getailleerd) model. Voor de wat forsere man die T-shirts meer casual draagt.
 • Slim fit: getailleerd model. Voor de slankere man die van een stroomlijn houdt.
 • Body fit: sterk getailleerd model. Voor de erg gespierde man (zandloper model) die van een sterk gestroomlijnde outfit houdt.

Persoonlijke service voor stijlvolle mannen

T-shirts met alle verschillende soorten maten online bij de webshop voor T-shirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden en hebben een ruime keuze in de verschillende soorten maten van T-shirts. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe T-shirt.

T-shirts met de meest voorkomende maten eenvoudig online kopen

Alle verschillende soorten T-shirts zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste T-shirts in maat XS, S, M, L, XL of tot wel 6XL koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

Bekijk de volgende Maten T-shirts pagina's online

Post your comment

Overhemden.com